Vi gir Heldre Innside out Skalljakke 4 av 6 Stjerner .

IMG_0056

Denne jakken er en lavbudsjett jakke og koster KUN 799,- kroner på Outlet Lade.

Dette er en 3 lags skalljakke.

Jakken har god passform og virker solid.

Gode lommer på bryst og sider. YKK glidelåser på hele jakken.

Gode justeringsmuligheter på hette med hele tre strammestropper.

To strammestropper i livet.

Vannsøyle på 15000 mm.

Tapede sømmer.

Jeg avlsuttet   min 2 sesong med Heldre Innside Out Skalljakke i fjor. Da hadde den vært med på både sommer og høstturer  i Børgefjell samt fisketurer til Island. Jakken har overrasket meg positivt da den har holdt seg mye bedre enn hva jeg først trodde. Nå etter 2 år med røff bruk har den begynt å trekke litt vann igjennom, men for en jakke til 799,- forventer jeg ikke mere enn dette.

Så om Heldre klærne duger? Ja det gjør de så absolutt. Du får faktisk mye klær for pengene.