Etter en helt utrolig dårlig fisketur på 17. Mai, skulle jeg prøve lykken i skaun igjen. Etter å ha pakket/sendt varer halve dagen for vår nettbutikk (positiv ting), sendte jeg Vegar Grendal en melding om han skulle være med. Svaret kom rakst «selvfølgelig». Vegar er bare 17 år, men en erfaren fluefisker som har veldig god lokalkunnskap om fiske i tydalsområdet. Jeg plukket opp Vegar, å nesen ble vendt mot Skaun. Da vi var framme, jumpet jeg i støvlene mine. Vegar trodde det var mye vann slik at han hadde tatt med seg vaderne. Da går det som det bruker å gå. Jeg la ut mine første kast på vannet, mens Vegar rigget stang. Den første fisken var etter på 2 kastet. Et nok så kraftig plask ble hørt, men fisken satt ikke ordentlig. Etter å ha fisket oss et strekke ned mot godplassen, skiftet jeg flue til en Goddard Caddis.  På første kastet etter å ha stripet den i 0,5 meter, kom en fisk susende i stor fart, tok fluen i hoppet (som var nesten 1 meter over vannoverflaten.) Stram line og fast fisk. Deilig følelse. Ikke store fisken men det å få tatt fisk på tørrflue, må jo være som å ……. Jeg finner ikke ord, det er bare det beste som er, PUNKTUM. Etter å ha tatt en fisk til, samt mistet 3 stk. pga av å være ukonsentrert innimellom, så avtok virkelig fisket utover kvelden. Men hva gjør vell det, vi har en del sommerkvelder igjen fremover;)

DSCN8595 goddard DSCN8596

Mvh. Espen P.