Etter å ha kommet meg hjem fra jobb ble det laget middag i all hast. Vi spiste middag før jeg hastet ut døren for å prøve fiskelykken før nattevakt.

Turen gikk til skaun hvor jeg tidligere har hatt god fiskelykke. Min personlige rekord er på 1,2 kg i dette vannet. Også i dag blåste det kraftig. Ettersom jeg skulle på jobb hadde jeg ikke tid til å vente på at vinden skulle gi seg, så jeg gikk i en liten vik som lå litt i le. I enden knyttet jeg en Caddislarve med kulehode som jeg vet er en «killer» i dette vannet.

Etter 3-4 kast satt den første. Ikke store fisken men sprek som den var tok den flere turer opp av vannet i spreke rundkast. Etter å ha sluppet denne i vannet, gikk jeg 10 meter lengre ned. En fisk av samme size ble resultatet. Så kom vi til plassen der jeg så mange ganger tidligere har tatt mye pen fisk. Flua ble plassert ved en rot som jeg vet ligger skjult under overflaten. Etter å ha stripet snøret et par ganger kjente jeg at snøret strammet seg opp. ZAAAAP, FAST FISK. Fisken raste 10 meter lengre ned før den stoppet opp. Jeg kjente godt at dette var en pen fisk. Etter å ha kjørt denne noen minutter var den klar for håven. Den viste 450 gram. Ikke så veldig stor fisk, men herregud hvor godt dette gjør en vinterstøl kropp.

Jeg landet 5 fisker til sammen på denne turen.

Noen bilder ser dere under, samt en videosnutt av at fisken får friheten tilbake.

450 gram fast fisk 450 450 gram 2

 

Takk igjen til verdens beste hobby.

 

Mvh. Espen Pedersen

www.fiskefeber.net