14124531_10154269968085923_4982420370409544016_o

Høsten 2015 ble en annerledes høst for min del. Det ble det året jeg ikke gruet meg til høsten og den ubønnhørlige veien mot mørketiden. Jeg tok jegerprøven på våren og hadde fått plass på et elglag. Gleden og spenningen var stor. Vi var tre damer på laget og rett før jakten startet fikk jeg en melding med bilde av en lys rosa realtree jaktcaps. Den var fin! Slike capser måtte vi damene ha. Som sagt så gjort.

Jeg var strålende fornøyd med min nye caps. Det var ikke min kjære. Han mente at det var et dårlig sikringsplagg pga. svak rosafarge. Jåleri var vel også en kommentar som kom. Vi diskuterte dette vel og lenge og jeg argumenterte med at damer på jakt må få lov til å vise at de er damer. Hvorfor skal man ikke få lov til å bruke rosa om man vil, selv om man jakter? Dessuten fantes det ikke noe rosa sikringsplagg i knæsje farger på det norske markedet .

Enden på visa ble at jeg foreslo å produsere dette selv. Vi spant på tanken, og på hver biltur fra jakthelgene satt vi og fantaserte om navn og design på de forskjellige produktene. Navnet skulle være relatert til den rosa fargen jeg ønsket som gjennomgangsfarge på produktene, samt at det skulle være en dame verdig. Derav kom navnet Pink Huntress.

Min kjære samboer designet logoen, jeg tok domene på navnet og så var vi i gang!

Til nå har vi fått produsert en rekke produkter og for hver sesong vil komme med enda flere nyheter.

Eva fluefiske 2

Mange hilsen fra Eva Forbord.

Tagged on: