I uken som var tok jeg turen til fjellet. En av mine favorittelver for døgnfluefiske. Været var ustabilt, men gradestokken var på 15 grader. Til tider var det også mye vind men jeg klarte å «spotte» en fisk som stod 3-4 meter nedenfor en stein og slurpet i seg Aurivilliene som kom ned strømsømmen som steinen laget. En perfekt plass for sulten fisk. Her ble alle aurivilliene som var 4-5 meter ovenfor steinen ført ned til der hvor fisken stod. Alt den trengte å gjøre var å stige opp og forsyne  seg av godsakene. Jeg vadet meg ned til stedet der hvor fisken stod, la deretter ut min imitasjon av Aurivilli 3-4 meter ovenfor steinen.  Fluen seilte sammens med en ekte Aurivilli. Jammen var det ikke min som gikk under. Grunnen til dette er vel pga. Str. på min flue som var hakket fyldigere enn kameraten den seilte nedover med. Etter en nydelig kamp på 5 minutter lå det en strøken ørret på 1,1 kg. i hoven.

Tur Aurivilli.

IMG_0273 Denne fisken hadde årets lengste utras for min del.

Uten navn-1 Tilbake til elva igjen.

IMG_0291 Takk for kampen, håper vi treffes igjen.

 

Mvh. Espen P.

Tagged on: