Da har vi endelig fått flere LTS produkter inn i nettbutikken. Spesielt glad er vi for å ha fått inn LTS x1 Zalt og den mye omtalte LTS Ephemera som er utviklet av Bjørnar Skjevdal. En person som er svært anerkjent for sitt fluefiske etter ørret. Han er også forfatter av en av de beste bøkene (Fiskesommer) som er skrevet innen fagfeltet fluefiske.

LTS x1 Zalt  ble belønnet med terningkast 6 i «alt om fiskes» test av stangen. Denne stangen er for fluefiskeren som skal ha det meste i en stang. Her har du den perfekte stangen for sjøørretfiske, samtidig som den er en perfekt fiskestang for fluefiske på fjellet hvor du til tider kan komme ut for litt vind. Jeg personlig har anskaffet meg denne pga. akkurat dette, men jeg skal også bruke stanga til laksefiske. Jeg vil bruke den i de mindre elvene tidlig på sesongen, men også i Gaula og Orkla litt utpå sesongen når elvene går litt mindre. En annen ting med stanga er at den er faktisk på topp 3 listen min når det kommer til perfekt utseende på en fluestang. En nydelig farge som suppleres med  et smykke av et snellefeste, noe som gjør stangen fortryllende vakker. LTS x1 Zalt kommer med ekstra toppdel noe som også er et stort pluss når man ferdes langt inne på fjellet.

Den andre stangen jeg personlig har anskaffet meg er  LTS Ephemera. Denne stangen var det mange fluefiskere som gledet seg til at skulle komme på markedet. En stang som er utviklet av Bjørnar Skjevdal som har et sterkt navn i denne bransjen. Stangen lever så absolutt opp til forventningene. Denne stangen ble øyeblikkelig min favorittstang. Dette er en stang jeg aldri drar uten på mine fisketurer etter ørret. En stang som har mye «power» i seg for lange kast, men samtidig god og «snill» under kjøring av stor fisk på X6 fortommer. Denne stangen presenterer silkemykt, men tåler også kasting under vindfulle dager i høyfjellet.

Vi kan derfor nå stolt presentere disse to juvelene i vår nettbutikk.

Mvh. Espen P.