Endelig kom dagen, og jeg skulle til pers både på skytebanen og jegerprøveeksamen! Først gikk ferden til Frigården, skytebanen på Lånke, der vi ble kyndig veiledet igjennom spennende skyterunder. Det ser jo så enkelt ut tenkte jeg, og selvtilliten var ikke så verst før første runde. Jeg meldte meg til å være først ut. Da slapp jeg å gå så lenge i spenning tenkte jeg. Våpenet var mektig å få i hendene. Det var alvor, og jeg kjente spenningen stige. Føttene skalv da jeg skulle avfyre første runde. Det var jammen ikke så enkelt. Mye å tenke på på en gang, og både fotstilling, hodet, blikket og armer måtte være på plass….

ClayPigeon

Jeg kan ikke skryte av prestasjonene på banen akkurat…det ville vel vært stryk dersom det var en del av eksamen, men fy så gøy! Det gav mersmak, og iveren etter å trene for å klare det er absolutt tilstede. Takk til Torbjørn og Stig for en flott økt!

Etter endt skyteøkt bars det rett til Heimdal og eksamen. Her var det gode marginer både på tiden og antall feil, så jeg var ganske rolig i forhold til om jeg skulle klare å stå. Det gjorde jeg!!!

Så nå er det bare å investere i premie til seg selv…En ny, fluoriserende caps!

 

swedteam_defender_kappe

Hilsen Eva Forbord