Myggen har selvfølgelig vært her i i mange uker nå, men i går var virkelig den første kvelden jeg fikk føle på kroppen at det har blitt mye av den.  Fisken spiste i store kvantum der den bare gikk å slurpet i seg mygg på mygg. Kvelden bød på 17 grader og vindstille og man fikk skikkelig sommerfølelse for første gang.

Jeg startet først med en Caddis som jeg tok noen kast med før jeg så at mygg på mygg forsvant ned i kjeften på fisken som svømte rundt. Allerede på første kastet med en av disse blodsugerne på fortommen hadde jeg fast fisk. Ikke store fisken, men det er jo nok så gøy å kaste på fisk som går å beiter i blikkstille vann som bare siger forsiktig nedover nå, etter at den verste vårflommen har lagt seg. 5 fisker på en times fiske ble resultatet. En fin kveld som bare minner oss på hva som kommer videre framover.

DSC_0466

IMG_0038 Fisken tok forsiktig, men etterpå ble det noen pene utras på snella.

IMG_0047

 

Tagged on: