Etter å hatt til tider mye snø her i Trøndelag er det med stor glede nå at snøen regner bort i stor fart. I fjor var det en kald vinter og veldig kald vår. I år er det «spådd» en varmere vår, med forhåpentligvis tidlig isgang på de fleste vannene rundt omkring her i trøndelagen.

For en uke siden så nidelva slik ut.

IMG_4405[1]

Nidelva er veldig grumsete grunnet is og snøsmeltingen så det tar nok litt tid for at denne elven er fiskbar med flue, men herregud hvor nærme vi er nå. Jeg ser på de sosiale mediene at personer allerede har begynt å plukke fisk på åpne vann/elver. Jeg kjenner det bruser i hele kroppen bare på tanken av det nå snart skal være min tur.

Min første fisk som ble tatt i fjor var 22 april. Den datoen er det nå snart en mnd. til. Fisken var ikke stor, men INGENTING er som å kjenne at fluesnøret stopper å dras i motsatt retning av en fisk for første gang etter at isen er gått.

Ørret1 Første fisken i fjor.

Send oss gjerne bilder som vi kan legge ut på vår FB-side av fisk som er tatt på åpne elver/vann rundt omkring i Norges land fra i år. Vi vil jo gjerne bli så fristet, at vi er nær ved å gå ut av vårt  iskalde vinterskinn.

Mvh. Espen P.