Da var endelig tiden inne for å prøve det nye fiskefebersnøret. Turen gikk til et vann jeg besøker nok så ofte på vårparten her i Sør-Trøndelag. Så overaskende mye vak, men jeg fikk den ikke til å ta tørt. Til slutt ble kulehodene bundet på fortommen og da ble det liv får man si. Ikke store fiskene, men utrolig deilig er det uansett så tidlig på sesongen. 4 fisker kom på land og 4 fisker klarte å lure meg….. så det ble uavgjort denne kvelden.

Ephemera Nytt fluesnøret på snella. Stangen er jo selvfølgelig en LTS Ephemera.

stram lineHerlig med motstand i den andre enden igjen….

Ørret13 av fiskene ble tatt på DENNE fluen.

ørret2Den siste på DENNE fluen.

Jeg beklager dårlige bilder denne gangen da mitt «fiskekamera» er til reperasjon. Ble litt ekkelt å ta bilder med et tungt speilreflekskamera imens man hadde fisk på kroken.

Mvh. Espen Pedersen